Kids&Us Badalona

Confirmada la 2a edició del Campus de Bàsquet 100% en anglès a Badalona

Publicat 03/06/2020 per Kids&Us Badalona | Health&Hoops

Health&Hoops i Kids&Us Badalona s'uneixen per segon any consecutiu per oferir-vos el Basketball Camp 100% in English amb coaches que són angloparlants, jugador(e)s i entrenador(e)s. És el campus de bàsquet ideal per a tothom: milloraràs tècnica esportiva i habilitats lingüístiques, cognitives i interpersonals a prop de casa.

L’arribada de la COVID-19 ha canviat molts aspectes de la nostra vida, tot i això els infants han de poder gaudir de les activitats d’estiu amb la màxima il·lusió i fer que les vacances escolars siguin inoblidables. Per això, el campus es portarà a terme seguint les mesures i recomanacions dictaminades pel Departament de Salut i s’anirà adaptant a aquelles noves mesures que puguin anar sorgint. Per tal de crear un entorn segur, per aquesta edició hem disminuït les ràtios i es prendran mesures higièniques excepcionals especials.

Edat

Per a infants de 7 a 16 anys, dividits en grups per edat.

Dates

— Primera setmana: del 29 de juny al 3 de juliol.

— Segona setmana: del 6 al 10 de juliol.

Ubicació

Pistes de bàsquet del Centre Comercial MÀGIC Badalona (parada de metro Gorg de la L2).

Horari

L'horari del campus serà de 9:30 a 13:30h, amb opció d'acollida gratuïta de 9 a 9:30h i de 13:30 a 14h.

Preu

120€ per setmana.

* Si no es pogués celebrar el campus, us retornaríem els diners.

Inscripcions telemàtiques

Per reservar plaça, haureu d’omplir el següent formulari:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lFv7iVNPckSwT1meaueKv6heA5tlVNtIjxPH74z5NVdURVdNNFIxNUY4T0ZQVzgzNDREUVgzTkhCSi4u

Mesures específiques COVID-19

Ens hem adaptat per complir amb les màximes garanties de seguretat perquè els infants estiguin en contacte amb l’anglès i es diverteixin durant les vacances escolars. Seguint el “Protocol Específic per Casals d’Estiu” elaborat per la Direcció General de Joventut, hem creat nous protocols de seguretat per extremar les precaucions i garantir els nostres dos objectius principals: la seguretat de nens, nenes i monitors i l’aprenentatge de l’anglès, la nostra raó de ser.

Per tal de crear un entorn segur, per aquesta edició hem disminuït les ràtios i es prendran mesures higièniques excepcionals especials.

 Els participants hauran de tenir al dia a llibre de vacunacions.

 Les famílies hauran de signar el document de responsabilitat (no haver presentat símptomes els últims 14 dies abans de l’inici de l’activitat).

 Els infants hauran de portar l'esmorzar i cantimplora tot en una motxilla individual.

Contacte

Compartiu-ho >