Kids&Us Badalona

Demo Day: descobreix l'experiència Kids&Us en primera persona

Publicat 06/10/2021 per Kids&Us Badalona

Comparteix una experiència única amb l'infant de casa!

Apuntar el teu fill o la teva filla a anglès és una decisió important. Estem parlant un idioma que pot ajudar-lo a enderrocar fronteres en el futur.

Per això, volem convidar-te als nostres centres de Kids&Us Badalona perquè vegis de primera mà com treballem. El dissabte 23 d’octubre organitzarem classes demo en les quals podràs descobrir com funciona el nostre mètode d’ensenyament d'anglès:

  • El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani. 
  • La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats les nenes i nens perquè aprenguin l’idioma.
  • Una de les nostres prioritats és acompanyar el teu fill o filla en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.

Les nostres classes i activitats són 100% en anglès!

L’objectiu final és que cada infant assoleixi les més altes competències comunicatives en anglès i que tingui confiança per obrir les portes del seu futur. Al cap i a la fi, és l’idioma que li permetrà arribar més lluny.

Vine a veure’ns, observa com aprèn el teu fill/la teva filla i descobreix per què el mètode funciona.

El Demo Day s’organitza per a grups reduïts, així que les places són limitades! Reserva ja la vostra a page.kidsandus.es/ca/demo-day2021.

No perdeu aquesta oportunitat!

Compartiu-ho >