Kids&Us Badalona

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Jason

  Jason

  Hi! I am teaching Kids and T&T. I am so happy with the method than even my kids come to class in our school. // Hola! Sóc professor de Kids i T&T. Estic tan content amb el mètode que fins i tot la meva filla i el meu fill venen a classe a la nostra escola.

 • Jose

  Jose

  I have been working in Kids&Us for 5 years teaching Kids and T&T. It is great to see them growing up and improving their English skills. // Ja fa cinc anys que treballo a Kids&Us, ensenyant a Kids i T&T. És genial veure'ls créixer i millorar les seves habilitats amb la llengua.

 • Silvia

  Silvia

  I’m Silvia and I’ve been working in Kids&Us for four years. I’m teaching Babies and Tweens. See you!! // Sóc la Silvia i porto treballant a Kids&Us quatre anys. Faig classes a Babies i Tweens.

 • Nuria

  Nuria

  Hi! My name is Nuria and I teach Kids. I love english and I love watching how naturally they learn the language. // Hola! El meu nom és Nuria i ensenyo a Kids. M'encanta l'anglès i m'encanta veure amb quina naturalitat aprenen.

Compartiu-ho >