Kids&Us Badalona

100% d'aprovats a l'examen oficial del First Certificat in English

Publicat 02/09/2020 per Kids&Us Badalona

Abans de les vacances d'aquest atípic estiu 2020, 17 alumnes de la nostra escola Tweens&Teens by Kids&Us Badalona es van presentar a l'examen oficial del First Certificate in English (FCE), corespon al nivell europeu B2 del Marc Europeu de Referència Comú de les llengües (MCER) dut a terme per Cambridge Assessment English.

Força mesos abans, tots els alumnes ja van començar les sessions de preparació per a l'examen oficial, addicionals a les classes habituals del seu nivell a l'escola de Tweens&Teens. Més endavant, degut a l'activació de l'Estat d'alarma, les sessions van haver de continuar de forma telemàtica. Tot i així, tots els candidats van demostrar dedicació i compromís i van estar involucrats en el seu aprenentatge i preparació des del primer moment.

Ara, fa pocs dies, s'han publicat tots els resultats i hem pogut confirmar que tothom ha aprovat l'examen del First, corresponent al nivell B2 del MCER, i, a més, amb uns molt bons resultats.

L'examen

El First Certificate in English o FCE, ara anomenat B2 First, és l’examen oficial de Cambridge Assessment English més reconegut mundialment i correspon a un nivell intermedi alt.

Està dirigit a adults i adolescents que demostren ser capaços d’utilitzar l’anglès a situacions diàries tant en la feina com en els estudis. Actualment, el nivell B2 és un requisit de les universitats catalanes per poder graduar-se i el certificat més reconegut en el món laboral.

L’examen consisteix en les següents parts:

— Comprensió lectora i gramàtica i vocabulari (Reading i Use of English) – 1h 15 minuts
— Expressió escrita (Writing) – 1h 20 minuts
— Comprensió auditiva (Listening) – 40 minuts
— Expressió oral en parelles (Speaking) – 14 minuts

Aconseguir aquest nivell significa que ets capaç d'entendre les idees principals de textos complexos, mantenir converses sobre una àmplia varietat de temes, expressant opinions i presentant arguments i produir textos clars i detallats, expressant opinions i explicant els avantatges i els desavantatges de diferents punts de vista.

Per aprovar, cal treure un mínim d'un 60% i així poder rebre el certificat de Cambridge Assessment English.

 

⁣Teens, us felicitem per l’esforç i la bona feina al llarg de tots els cursos anteriors i el darrer en particular. Enhorabona, you made it! We are incredibly proud of you!

CEFR levels
Compartiu-ho >