Kids&Us Badalona

Emporta’t les aventures de la Gina Ginger amb el diari ARA

Publicat 29/05/2020 per Kids&Us Badalona

A partir del dissabte 30 de maig i per un temps limitat, podràs adquirir un dels contes de la Gina Giner amb la compra del diari ARA. La col·lecció de la Gina Ginger va dirigida a nens i nenes de 5 a 7 anys, a qui agradin les aventures divertides. Els títols disponibles són Gina Ginger and the Food Fairy, Gina Ginger and the Colour Fairy i Gina Ginger and Charlie Chives: The Fancy Dress Dilemma.

Des del mateix dia i també durant un període de temps limitat, els contes també estaran disponibles a la botiga en línia del diari per a tots els seus subscriptors: https://promo.ara.cat/kids-and-us

La lectura és una fantàstica aliada per estar en contacte amb una nova llengua i per millorar-ne el nostre coneixement. La lectura en anglès ens ajuda a ampliar el vocabulari, reforçar la ortografia i també permet donar ales a la imaginació, i tot amb el senzill gest de passar pàgines. I no hi ha res millor que començar amb les aventures esbojarrades de la Gina Ginger.

Talking Pen: el súper lector digital

Tots els títols de la línia editorial de Kids&Us funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que posa veu a les nostres històries. El Talking Pen garanteix una exposició impecable a l’anglès i és perfecte per gaudir de les lectures en família i també de manera autònoma.

Troba'l a la botigna online de Kids&Us: https://www.kidsandus.es/ca/online-shop/talking-pen.html

Nen utilitzant el Talking Pen de Kids&Us amb un llibre de la Gina Ginger
Compartiu-ho >