Kids&Us Badalona

Vine a la nostra jornada de portes obertes!

Publicat 06/09/2022 per Kids&Us Badalona

El dissabte 17 de setembre se celebrarà el Demo Day al nostre centre del carrer Sant Pau, una jornada de portes obertes amb activitats gratuïtes en anglès per a nens i nenes d’1 a 7 anys, que inclou l’hora del conte, manualitats i molts jocs més!

En què consisteix el Demo Day?

L’objectiu principal de la nostra jornada de portes obertes és despertar la curiositat dels bebès, nens i nenes per l’aprenentatge de l'anglès i que tu puguis conèixer de primera mà la nostra metodologia Natural English. Per fer-ho, hem preparat algunes activitats que estem segurs que us encantaran.

Kids&Us i la nostra metodologia

A Kids&Us ensenyem el sentit de l'anglès i ho fem en anglès; acompanyem el nostre alumnat en el camí cap a la maduresa perquè estem convençuts que aprendre amb sentit és un dret fonamental dels nens i nenes. Kids&Us va néixer amb la intenció de canviar el món de l’aprenentatge de l’anglès i convertir-lo en una experiència única i integral, i ho va fer amb la voluntat de fer les coses diferents.

El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i permet als nens i nenes aprendre anglès de manera espontània i natural; també té en compte les emocions i les converteix en un mitjà a través del qual aprenen de manera significativa.

Reserva plaça per al Demo Day

Tingues en compte que, per afavorir el bon desenvolupament de la jornada, treballarem amb grups reduïts, així que les places per al Demo Day són limitades. Posa’t en contacte amb nosaltres per reservar plaça.

Compartiu-ho >