Kids&Us Badalona

Aprèn anglès amb sentit a Kids&Us Badalona: matrícules obertes pel curs 2022-23

Publicat 17/05/2022 per Kids&Us Badalona

A Kids&Us s'aprèn anglès amb sentit.
Treballar amb sentit significa ser coherents amb nosaltres mateixos, actuar en conseqüència, posar el nostre alumnat i les seves famílies al centre de tot, i contribuir amb les nostres accions a la salut del nostre entorn i del nostre planeta, en el qual creixeran les noves generacions.

És moment de prendre decisions importants per al futur de la teva filla o fill i des de Kids&Us Badalona volem recordar-te els avantatges de formar part de la nostra família:

— El mètode Natural English replica el procés d’adquisició de la llengua materna i garanteix un aprenentatge natural i espontani.
— La metodologia Kids&Us ha revolucionat les normes de l’aprenentatge de l’anglès, aconseguint mantenir motivats els infants perquè aprenguin l’idioma.
— Una de les nostres prioritats és acompanyar l'infant en el seu desenvolupament acadèmic i també personal. Per això, treballem amb grups d’alumnes molt reduïts i adaptem els nostres materials a la realitat de cada edat.
— A més, estem preparats per afrontar tots els escenaris que puguin presentar-se, sigui en línia, presencial o una combinació dels dos.

Per què esperar fins a setembre? Ja hem obert les matrícules per curs vinent a Kids&Us Badalona! Aprofita per poder escollir plaça en el dia i l'horari que prefereixis.

Us convidem a visitar-nos a les nostres escoles, del carrer Sant Pau, 25 (zona centre) i del carrer Guifré, 238 (zona Pep Ventura) on us podrem explicar la metodologia Kids&Us basada en la forma natural d'aprenentatge de la llengua.


El nostre horari és:
-Matins de dimarts a dijous de 10h a 12h.
-Tardes de dilluns a divendres de 16:45h a 19:45h.

Podeu trucar-nos o enviar-nos un email per concertar la visita sense compromís.

També podeu venir a visitar-nos durant l'Open Day: una activitat gratuïta per a infants d'1 a 7 anys que tindrà lloc el 28 de maig, on podreu fer un tastet d'una classe a Kids&Us.

Compartiu-ho >