Kids&Us Badalona

Per fi! Confirmem les Summer Fun Weeks per aquestes vacances escolars!

Publicat 02/06/2020 per Kids&Us Badalona

L’arribada de la COVID-19 ha canviat molts aspectes de la nostra vida, tot i això els infants han de poder gaudir amb les nostres activitats d’estiu amb la màxima il·lusió i fer que les vacances escolars siguin inoblidables. Per això, hem creat nous protocols de seguretat i higiene i hem adaptat les nostres activitats per garantir que se segueixen totes les mesures que marquin les autoritats sanitàries. Volem seguir oferint un servei únic on la seguretat dels infants té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès.

 

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques dissenyades per l'equip pedagògic de Kids&Us. S’adrecen a nenes i nens de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

Setmanes i temàtiques

— Setmana del 29 de juny al 3 de juliol: ANCIENT EGYPT, a l’escola Kids&Us de Sant Pau (Centre).

— Setmana del 6 al 10 de juliol: AUSTRALIA, a l’escola Kids&Us de Guifré (Pep Ventura).

— Setmana del 13 al 17 de juliol: BUSY BUGS, a l’escola Kids&Us de Guifré (Pep Ventura).

Horari

L’horari de les activitats serà de 09:00h a 13:00h.

És possible que tant l’arribada com la recollida dels nens s’hagi d’esglaonar per grups de convivència. Us n'informarem.

Per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida, l’horari de recepció serà de 08:30h a 09:00h i la recollida es podrà fer des de les 13:00h i fins a les 13:30h. Durant aquesta estona, els acompanyarà un/a teacher mentre llegeixen, dibuixen o fan alguna manualitat. 

* En cas que necessiteu deixar l'infant abans de les 08:30h, consulteu-ho primer amb l’escola.

Preu

— 1 setmana: 120€

— 2 setmanes: 230€

— 3 setmanes: 340€

* En el cas que les Fun Weeks no es puguin realitzar per les mesures que indiquin les autoritats sanitàries, es retornarà el import abonat. 

Inscripcions telemàtiques

Per reservar plaça, haureu d’omplir el següent formulari:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=lFv7iVNPckSwT1meaueKv_RUCKyjwOhDsB_j3L6ez2ZUQUhWMUtSTUxUVDBLTVo4UlVYTzA4Vkk4Ri4u

Mesures específiques COVID-19

Ens hem adaptat per seguir al vostre costat amb les màximes garanties de seguretat perquè els infants estiguin en contacte amb l’anglès i es diverteixin durant les vacances escolars. Seguint el “Protocol Específic per Casals d’Estiu” elaborat per la Direcció General de Joventut, hem creat nous protocols de seguretat per extremar les precaucions i garantir els nostres dos objectius principals: la seguretat de nens, nenes i monitors, i l’aprenentatge de l’anglès, la nostra raó de ser.

Per tal de crear un entorn segur, per aquesta edició hem disminuït les ràtios, i els grups funcionaran com unitats de convivència individuals, el rentat de mans i la higiene serà un element més del casal.

 Els participants hauran de tenir al dia a llibre de vacunacions.

 Les famílies hauran de signar el document de responsabilitat (no haver presentat símptomes els últims 14 dies abans de l’inici de l’activitat).

 Els infants hauran de portar el estoig amb colors de casa, així com l'esmorzar i cantimplora tot en una motxilla.

 Els infants hauran de portar una mascareta. 

Contacte

Per tal de crear un entorn segur, per aquesta edició hem disminuït les ràtios, i els grups funcionaran com unitats de convivència individuals, el rentat de mans i la higiene serà un element més del casal.

 

Compartiu-ho >