Kids&Us Badalona

Obrim les incripcions per les Fun Weeks d'aquest estiu

Publicat 13/04/2021 per Kids&Us Badalona

Si penses en les vacances d’estiu has de saber que tenim la millor opció per aquests dies: les Summer Fun Weeks, setmanes temàtiques 100% en anglès a Kids&Us Badalona.

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars i aquest estiu no podia ser diferent. A Kids&Us Badalona ja hem obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència. A més, els grups són reduïts, amb un màxim de sis infants, amb agrupació per edat, i tindran el mateix teacher durant tota la setmana.

Durant les Summer Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides i sempre les relacionarem amb temàtiques molt entretingudes. Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: hores del conte, manualitats, jocs, balls i moltes activitats... Tot això en un entorn 100% en anglès!

Els centres Kids&Us: un espai segur

Per garantir la seguretat de tots els nens i nenes, les famílies i els docents, seguim aplicant els protocols de seguretat i higiene per complir la normativa marcada per les autoritats sanitàries. Els centres Kids&Us ofereixen un servei únic en el qual la seguretat dels nens i les nenes té la mateixa importància que l’aprenentatge de l’anglès. Les Fun Weeks es realitzaran seguint les mesures i recomanacions dictaminades pel Departament de Salut. En aquest moment el nombre màxim d’alumnes que permet el PROCICAT és de 6 alumnes per cada teacher. En el cas que el PROCICAT canviï les ràtios d’alumnes per fer el casal, els grups serien de màxim 10 alumnes per teacher. El dia d'inici de l'activitat s'haurà de portar signat el document de responsabilitat. 

Dates i temàtiques

  1. SECRET AGENTS del 28/06 al 02/07 a Kids&Us Badalona Centre - Sant Pau: Durant aquesta setmana, el nostre centre Kids&Us es transformarà en la seu del servei secret KI7 i acompanyarem als infants-espies en unes missions molt emocionants. Seran capaços de parar els peus als malvats i salvar el món?
  2. SCIENCE del 05 al 09/07 a Kids&Us Badalona Centre - Sant Pau: Benvinguts al laboratori de Kids&Us! Aquí ho aprendràs tot sobre el nostre planeta, faràs experiments fascinants i veuràs els nostres invents bojos. Vine i converteix-te en científic durant una setmana, descobreix per què la ciència és sorprenent.
  3. AROUND THE WORLD del 12 al 16/07 a Kids&Us Badalona Pep Ventura - Guifré: Tenim ganes de fer la volta al món amb tu! Hi ha països increïbles que podrem visitar i molts reptes per superar. No et perdis l’oportunitat de viure aquesta experiència extraordinària amb Kids&Us. Apunta’t i descobrim junts el nostre meravellós món en anglès.
  4. CIRCUS del 19 al 23/07 a Kids&Us Badalona Pep Ventura - Guifré: El circ ja és aquí! Ja tens entrada? A l’Anmera Circus viuràs aventures emocionants i hi faràs nous amics! Els més petits coneixeran en Cookie, el pallasso, però... compte, és una mica descarat! Els més grans coneixeran malabaristes, trapezistes i fins i tot un home fort, que no és tan fort!
  5. Setembre: FAIRY TALES del 06 al 10/09 a Kids&Us Badalona Pep Ventura - Guifré: Creus en les fades, els ogres o els follets? Vine a Kids&Us, descobreix el món màgic de les nostres Fairy Tales i deixa’t sorprendre per aquests personatges. Ens ho passarem d’allò més bé!

Horari

L’horari de les activitats serà de 9:00 h. a 13:00 h.

Per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels infants, l’horari de recepció serà de 8:30 h a 9:00 h i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00 h i fins a les 13.30 h. Durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès.

Preus

  • 1 setmana 120€
  • 2 setmanes 230€
  • 3 setmanes 340€
  • 4 setmanes 450€
  • 5 setmanes 560€

Incripcions

Per inscriure's en les Fun Weeks ho podeu fer mitjançant l'enllaç: https://forms.office.com/r/jBvPJB7JR7

codi QR
Compartiu-ho >